Βάλε αγάπη σε ό,τι κάνεις 🌷

3.6.20



Είναι σπουδαίο να είσαι καλός στη δουλειά σου. Ό,τι είδους δουλειά κι αν κάνεις! Κάθε επάγγελμα χρειάζεται τη μαεστρία του και τα μυστικά του. Οι περισσότεροι άνθρωποι προσπαθούν να είναι καλοί σε αυτό που κάνουν. Υπάρχουν ωστόσο και άνθρωποι που είναι αδιάφοροι, έχουν βαρεθεί ή απλούστατα δεν τους αρέσει η δουλειά τους.
Παρ' όλα αυτά, δεν είναι μόνο το επάγγελμα στο οποίο επιδιδόμαστε καθημερινά. Είναι και η φροντίδα του σπιτιού μας, η καθαριότητα, η μαγειρική, η οικογένειά μας και οι σχέσεις μας με τους κοντινούς μας ανθρώπους. 
Αν θέλεις να κάνεις τη διαφορά στους ανθρώπους με τους οποίους συναναστρέφεσαι, καθώς ζούμε σε μία κοινωνία που συνεχώς βυθίζεται στην αδιαφορία και την αγένεια, βάλε αγάπη σε ό,τι κάνεις! Εργάσου με κέφι, μαγείρεψε με αγάπη για την οικογένειά σου, φρόντισε επιμελώς το σπίτι το οποίο σε στεγάζει, μίλα με ευγένεια και χαμόγελο στους υπαλλήλους των καταστημάτων που πας να αγοράσεις αγαθά, δείξε ενδιαφέρον για την υγεία των συγγενών και φίλων, πήγαινέ τους ένα πιάτο φαγητό ή φρόντισε να τους εξασφαλίσεις τα φάρμακα που χρειάζονται όταν είναι άρρωστοι και ανήμποροι να βγουν από το σπίτι, κρατά τους συντροφιά. 
Η αγάπη έχει πολλές εκφράσεις και είμαι σίγουρη ότι ξέρεις πώς να εκφράζεις την αγάπη σου. Βάλε τις πινελιές σου σε όλα όσα κάνεις μέσα στη μέρα. Άσε ένα όμορφο συναίσθημα στους ανθρώπους και πολλή γλυκύτητα στην ψυχή σου.



You Might Also Like

6 σχόλια

  1. Μακάρι να κάναμε έστω τα μισά από όσα αναφέρεις, Αναστασία μου. Ώρα για σκέψη...
    Καλή σου μέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κανείς μας δεν μπορεί να είναι τέλειος. Όμως μπορούμε να βελτιωθούμε σε πολλά σημεία...
      Φιλάκια πολλά!

      Διαγραφή
  2. Μου αρέσει να βλέπω τόσο θετικές αναρτήσεις, όπως η σημερινή. Ειδικά αυτόν τον καιρό που όλος ο κόσμος έχει κλειστεί στα προβλήματά του και φέρεται με αγένεια, όπου βρεθεί κι όπου σταθεί. Ας φροντίσουμε εμείς τουλάχιστον να βγάζουμε τον καλύτερό μας εαυτό ❤️

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπορεί να είναι δύσκολο κάποιες φορές αλλά όχι και ακατόρθωτο.
      Φιλιά πολλά Μάρθα μου!

      Διαγραφή
  3. Ωραία τα λες, φίλη μου. Ας προσπαθήσουμε όλοι να φέρουμε αυτήν την αλλαγή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου Μανώλη μου! Είναι δύσκολο... αλλά όχι ακατόρθωτο.

      Διαγραφή

Στην παρέα των Top Blogs