Κρέπα με τυριά και λουκάνικο

16.6.20



Εντάξει, είναι γνωστό ότι προσέχω τη διατροφή μου. Όμως υπάρχουν και οι φορές που τρώω κάτι που δεν ανήκει στη διατροφή μου, και μάλιστα δεν αισθάνομαι καθόλου τύψεις για αυτό. Θεωρώ ότι, ίσως όχι ο οργανισμός μας αλλά η ψυχολογία μας, τα χρειάζεται όλα. Και είναι σίγουρο πως "δε θα πέσει το νερό στη ζάχαρη" εάν μια στο τόσο δοκιμάζουμε νοστιμιές που μπορεί να έχουν περισσότερες θερμίδες ή λιπαρά.
Έτσι δοκίμασα λοιπόν μία κρέπα που μας ξετρέλανε και θέλω σήμερα να τη μοιραστώ και μαζί σου!


Κρέπα με τυριά και λουκάνικο

Για τη ζύμη της κρέπας δες αναλυτικά εδώ
Τυρί gouda τριμμένο
Τυρί φέτα 
1 λουκάνικο χωριάτικο
2 αυγά
Τυροσαλάτα


Ψήνουμε το λουκάνικο και βάζουμε τα αυγά να βράσουν.
Μόλις βράσουν τα αυγά, τα αφήνουμε λίγο να κρυώσουν και στη συνέχεια τα τεμαχίζουμε.
Τεμαχίζουμε και το λουκάνικο.
Στο μεταξύ, ετοιμάζουμε τη ζύμη για την κρέπα και την παρασκευάζουμε, όπως έχουμε πει εδώ.
Βάζουμε τα υλικά (τυριά, λουκάνικο, αυγό, τυροσαλάτα) μέσα στο φύλλο της κρέπας και τη διπλώνουμε σαν φάκελο. 


Η δοσολογία για τη ζύμη βγάζει πάνω κάτω 3 κρέπες.
Η ποσότητα των τυριών και της τυροσαλάτας είναι κατά βούληση.



You Might Also Like

4 σχόλια

  1. Μπόμπα φαίνεται η γέμιση! Α ρε να'χα μία τώρα!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άσε...άλλο να το φαντάζεσαι, κι άλλο να το τρως...

      Διαγραφή
  2. Α βρε τι μου κάνεις βραδιάτικα!
    (Τώρα βρήκα χρόνο να βολτάρω στα blogs αχαχα)
    Την σημειώνω και με την πρώτη ευκαιρία την φτιάχνω.
    Φιλιά Αναστασία μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν σου αρέσουν τα "μπαμπάτσικα" να τη δοκιμάσεις οπωσδήποτε Μαρία αυτή τη γέμιση 😉
      Φιλάκια πολλά!!!

      Διαγραφή

Στην παρέα των Top Blogs