Tuna sandwich

6.6.20


Μεσημέρι Σαββάτου και οι περισσότεροι κανονίζουμε τη βραδινή μας έξοδο. Η περίοδος της καραντίνας έληξε κι επομένως επιστρέφουμε σιγά σιγά στους ρυθμούς μας. Σαββατόβραδο λοιπόν μπροστά μας και είναι πολύ πιθανό να πιούμε κάποιο ποτό ή να πάμε για φαγητό ή να συνδυάσουμε και τα δύο. Για το λόγο αυτό, το μεσημεριανό μας θα πρέπει να είναι κάτι ελαφρύ, που θα μας χορτάσει, αλλά δε θα μας γεμίσει τύψεις και θα μας αφήσει το περιθώριο να απολαύσουμε το δείπνο μας. Ααα, και θα είναι και πολύ νόστιμο!
Επειδή λοιπόν ξέρω ότι θέλεις να προσέχεις την υγεία σου, και αυτό γίνεται - πέραν και άλλων συνιστωσών - και μέσω της διατροφής, σου έχω συνταγή για νοστιμότατο tuna sandwich (σάντουιτς τόνου).



Tuna sandwich


🌷 50 γρ. τόνος από κονσέρβα σε νερό
🌷 2 φέτες ψωμί του τοστ
🌷 1 ροδέλα ντομάτας
🌷 1 φύλλο μαρούλι
🌷 1 κουτ. της σούπας Thousand Island σως


Η Thousand Island σως είναι μία ροζ σως που μοιάζει πολύ με αυτή που χρησιμοποιούμε στη σαλάτα του σεφ. Τη βρίσκουμε στα ράφια του σούπερ μάρκετ.
Εάν δεν έχεις ή δε θέλεις να αγοράσεις, μπορείς να ανακατέψεις λίγη μαγιονέζα με κέτσαπ και θα έχεις μία εξίσου πολύ νόστιμη σως που θα ταιριάζει με το σάντουιτς. 


You Might Also Like

2 σχόλια

Στην παρέα των Top Blogs