The secret

31.1.17


«Το Μυστικό κληροδοτήθηκε μέσα από τους αιώνες, και ήταν πολλοί εκείνοι που το πόθησαν, το επιβουλεύτηκαν, το έκλεψαν και το αγόρασαν με αντίτιμο τεράστια χρηματικά ποσά. Αυτό το προαιώνιο Μυστικό ήταν προσβάσιμο σε κάποιους ανθρώπους ―εφευρέτες, επιστήμονες, θεολόγους, επιχειρηματίες, στοχαστές, καλλιτέχνες― κι ανάμεσα σε αυτούς που κατανόησαν τη θαυματουργή δύναμή του συγκαταλέγονται ιστορικές προσωπικότητες όπως ο Πλάτωνας, ο Γαλιλαίος, ο Μπετόβεν, ο Έντισον, ο Κάρνεγκι, ο Αϊνστάιν, ο Μπλέικ. Τώρα το Μυστικό αποκαλύπτεται σε όλο τον κόσμο.
«Ταξιδεύοντας σε τούτες τις σελίδες και γνωρίζοντας το Μυστικό, θα ανακαλύψετε με ποιο τρόπο θα μπορέσετε να έχετε, να είστε ή να κάνετε ό,τι θελήσετε. Θα ανακαλύψετε ποιοι πραγματικά είστε. Θα ανακαλύψετε το αληθινό μεγαλείο που σας περιμένει».

Απόσπασμα από την Εισαγωγή



Αυτό το βιβλίο είναι διαφορετικό από τα υπόλοιπα βιβλία. Και δε διαβάζεται όπως τα άλλα. Το Μυστικό σού αποκαλύπτει αυτό ακριβώς που λέει: ένα μυστικό. Μυστικό για τι; Για τη βελτίωση της ζωής σου. Σε όλους τους τομείς. Στα επαγγελματικά, στα προσωπικά, στην υγεία, στα οικονομικά.
Η αλήθεια είναι ότι πρώτη φορά άκουσα για το «Μυστικό» πριν δύο χρόνια ακριβώς, μέσα σε μία φρικτή περίοδο που περνούσα προσωπικά.  Δεν το πίστεψα και μάλιστα ειρωνεύτηκα. Δεν μπορούσα να φανταστώ πώς είναι δυνατόν να καλυτερεύσεις τη ζωή σου μέσα από τις σκέψεις σου.
Δεν ξέρω τι άλλαξε. Ξέρω όμως ότι τον τελευταίο ενάμιση χρόνο σχεδόν έχω αλλάξει σε μεγάλο βαθμό τη φιλοσοφία μου και το σκεπτικό μου. Ξεκίνησα να διαβάζω το Μυστικό πριν δύο περίπου μήνες και το ολοκλήρωσα πριν λίγες μόλις ημέρες. Γιατί το Μυστικό δεν είναι ένα βιβλίο που διαβάζεται μονορούφι. Θέλει να του δώσεις χρόνο. Να αφομοιώσεις κάθε κεφάλαιο. Να εφαρμόζεις μέρα με τη μέρα όσα λέει. Θα τολμήσω να πω ότι τα περισσότερα από όσα έγραφε, τα έχω δει να υλοποιούνται. Το Μυστικό είναι αλήθεια, δουλεύει!

Δεν έχετε παρά να το προμηθευτείτε!



Ταυτότητα του έργου:
Συγγραφέας: Rhonda Byrne
Εκδόσεις: Λιβάνης
Σελίδες: 240
ISBN: 978-960-14-1582-6



You Might Also Like

8 σχόλια

  1. Κοίτα, με αυτά είμαι λίγο επιφυλακτικός. Όπως είπες κι εσύ, αν όλα σου πάνε στραβά άντε να πιστέψεις ότι υπάρχει περίπτωση να πάει κάτι καλά. Εξαρτάται πολύ από τη φάση στην οποία βρίσκεσαι όταν τα διαβάζεις αυτά, νομίζω. Βέβαια καλό είναι να είμαστε αισιόδοξοι και τα λοιπά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, γι' αυτό το τόνισα κι εγώ πως στην αρχή όχι απλά δεν το πίστευα, αλλά το ειρωνευόμουν σαν ιδέα. Προσωπικά πιστεύω ότι χρειάζεται πολλή δουλειά για να φτάσεις σε ένα σημείο να κάνεις θετικές σκέψεις αβίαστα.

      Διαγραφή
  2. Κάπου το έχω δει αυτό, κάτι μου θυμίζει. Έχει βγει σε ταινία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, ναι, Μάρθα! Και νομίζω υπάρχει και στο Youtube, αν δεν κάνω λάθος...

      Διαγραφή
  3. Το διάβασα πριν αρκετά χρόνια που μου το έδωσε η αγαπημένη μου καθηγήτρια όυταν ήμουν έτοιμη να εγκαταλείψει καθε μου προσπάθεια σε μια φάση που νόμιαζα πως δεν είχα άλλα κουραγια. Και με φώτισε πραγματικά... Είναι από τα βιβλία που οφείλει ο καθένας να διαβάσει, έστω κι αν είναι "κακύποπτος". Και ναι υπάρχει και στο YouTube!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παίζει μεγάλο ρόλο Μαρία μου το πόσο δεκτικός και θετικός είσαι να αλλάξεις κάποιες συνήθειες. Αν κάποιος είναι διατεθειμένος να αλλάξει τον τρόπο σκέψης του, τότε το βιβλίο αυτό θα τον βοηθήσει, όπως κι εσένα, όπως κι εμένα. Αλλιώς, θα παραμένει καχύποπτος για πάντα...
      Είναι όμως ένα βιβλίο που συμφωνώ κι εγώ πως πρέπει να διαβαστεί από όλους μας!

      Διαγραφή
  4. Ένα απ' τα αγαπημένα μου βιβλία. Αν και δεν είναι ακριβώς βιβλίο αλλά φιλοσοφία.. Το θέμα είναι ότι όντως δουλεύει! Η δύναμη της σκέψης μας είναι τεράστια!! Φτάνει μόνο να το πιστέψεις. Χαίρομαι που όλο και περισσότεροι άνθρωποι γίνονται γνώστες του "μυστικού"! Ωραίο άρθρο! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι πολύ που βρίσκω ανθρώπους τόσο θετικούς και ανοιχτούς στην αλλαγή της νοοτροπίας που οδηγεί συνεχώς στη μιζέρια...ώστε με αισιοδοξία και θετική ενέργεια να βελτιώνουν την ποιότητα ζωής τους!
      Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Να είσαι καλά! :)))

      Διαγραφή

Στην παρέα των Top Blogs