Στου ονείρου το δρόμο - Χριστίνα Λέλη

8.1.17


Στου Ονείρου το δρόμο. Με αυτόν τον εκπληκτικό τίτλο μάς παρουσιάζει η Χριστίνα Λέλη την ποιητική της συλλογή. Μας χαρίζει λοιπόν δεκαέξι ποιήματα, που διαβάζονται με ευκολία, μα καταφέρνουν να προβληματίσουν έντονα.
Σε όλα της τα ποιήματα είναι διάχυτο το όραμα για ελευθερία, για έκφραση, για όνειρα χωρίς σύνορα. Δίνεται μεγάλη έμφαση στην ανάγκη για αγάπη και καλοσύνη, που η ύπαρξή της στις μέρες μας είναι πιο επιτακτική από ποτέ, και στην ανάγκη της ψυχής να μην το βάζει κάτω.

Η ποιητική συλλογή «Στου Ονείρου το δρόμο» διανέμεται ελεύθερα στο διαδίκτυο σε μορφή ψηφιακού βιβλίου.


Λίγα λόγια για τη συγγραφέα:
Η Χριστίνα Λέλη γεννήθηκε την άνοιξη του 1980, όταν ακόμα υπήρχαν γειτονιές, αλάνες και αυλές με κήπο. Φυλακίστηκε στη μεγαλούπολη των γκρίζων κλουβιών, με μοναδική διέξοδο τη θάλασσα. Οι λέξεις φεύγουν από εκείνη και αποκτούν δική τους προσωπικότητα όταν γράφει, τα χέρια της είναι απλώς το μέσο που χρησιμοποιούν για να βγουν στο φως, στη ζωή. Όνειρό της να ζήσει τα όνειρά της. Πετάει μέσα στον κόσμο των ιστολογίων με το ψευδώνυμο Butterfly και καταθέτει τα φτερουγίσματά της στους παρακάτω ιστοτόπους:


Ταυτότητα του έργου:
Συγγραφέας: Χριστίνα Λέλη
Εκδόσεις: Αυτοέκδοση
Αριθμός σελίδων: 40
ISBN: 978-618-82452-0-4


You Might Also Like

4 σχόλια

  1. Αναστασάκι μου, προσωπικά αποφεύγω να διαβάζω ποίηση. Είναι όμως πολύ αισιόδοξο το γεγονός πως νέοι άνθρωποι γράφουν, διαβάζουν και γενικά ασχολούνται με αυτή τη δύσκολη τέχνη!
    Καλή Κυριακή! Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κυρία Ελένη, σίγουρα η ποίηση δεν είναι ούτε για εμένα η πρώτη επιλογή, δε θα πω όμως όχι εάν πέσει στα χέρια μου. :)
      Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη! Φιλάκια!

      Διαγραφή
  2. Καλή Κυριακή, κοπέλα μου! Να ξεκουραστείς! ❤

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Στην παρέα των Top Blogs