🍊 Γιαούρτι με πορτοκάλι και βρώμη
27.1.21Αυτό το νόστιμο πρωινό είναι ό,τι πρέπει για τις ημέρες που κάνει κρύο. Η γλύκα του χυμού νοστιμίζει υπέροχα το γιαούρτι και συνδυάζεται ιδανικά με τα τραγανά φιστίκια Αιγίνης, ενώ η βρώμη θα σου δώσει ενέργεια και θα σε κρατήσει χορτάτο για αρκετές ώρες.
🍊 Γιαούρτι με πορτοκάλι και βρώμη
🍊 1/2 πορτοκάλι
🍊 1/2 κτγ σιρόπι σφένδαμου
🍊 35 γρ. νιφάδες βρώμης
🍊 30 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
🍊 10 γρ. φιστίκια Αιγίνης
Ξεφλουδίζουμε το πορτοκάλι, το κόβουμε στη μέση και κρατάμε 2 φέτες στην άκρη για αργότερα.
Στύβουμε το υπόλοιπο πορτοκάλι. Ανακατεύουμε τον χυμό πορτοκαλιού, το σιρόπι σφένδαμου και τη βρώμη με το γιαούρτι.
Χοντροκόβουμε τα φιστίκια Αιγίνης και τα χρησιμοποιούμε μαζί με το πορτοκάλι που είχαμε κρατήσει για να γαρνίρουμε το γιαούρτι.
Καλή όρεξη!
Συμβουλή: Το ιδανικό είναι να ετοιμάσεις το γιαούρτι σου την ώρα που πρόκειται να το φας, καθώς αν περάσει η ώρα ενδέχεται να αποκτήσει λίγο πικρή γεύση.
0 σχόλια