Happy New Year ❤

1.1.17


Δεν είμαι ο άνθρωπος που πιστεύει στις Πρωτοχρονιές. Δεν πιστεύω καν ότι υπάρχουν "καλές" και "κακές" χρονιές. Κάθε έτος που έρχεται, απαρτίζεται από 365 ημέρες, ή 366 κατά περίπτωση. Επομένως είναι εύλογο να υπάρξουν χαρές, στενοχώριες, γέλια, κλάματα, επιτυχίες, αποτυχίες, περίοδοι που περνάμε όμορφα και άλλες που κάνουμε κόπο για να διατηρήσουμε το χαμόγελό μας.

Το 2017 λοιπόν είναι η νέα χρονιά και δεν είναι απαραίτητα μία νέα αρχή. Νέα ξεκινήματα μπορούμε να κάνουμε κάθε μέρα. Σήμερα όμως είναι η αρχή ενός συνόλου στιγμώνεμπειριώνμαθημάτων. Είναι η αρχή του συνόλου των ημερών που θα ζήσουμε νέα πράγματα, θα νιώσουμε νέα αισθήματα, θα μας δοθούν νέες ευκαιρίες, θα πάρουμε νέες ανάσες

Εύχομαι σε όλους σας να γεμίσετε το βιβλίο του 2017 με πολλή αγάπη, με δημιουργικότητα, με μουσική, με αισιοδοξία, με υγεία, με χαμόγελα, με αγκαλιές, με γέλια, με αστεία, με οικογενειακές στιγμές, με φίλους, με έρωτα, με πάθος, με ταξίδια και βόλτες, με ηλιοβασιλέματα, με πολλά φιλιά, με ρίσκα, με ευχάριστες εκπλήξεις, με όμορφες περιπέτειες, με εποικοδομητικές συζητήσεις, με συγκινήσειςμε βιβλία, με τσάι, με νόστιμες γεύσεις, με όνειρα, με θαύματα, με γαλήνη, με ευγνωμοσύνη... 

Δεν εννοώ πως όλα θα είναι υπέροχα, όμως εύχομαι ολόψυχα να λειτουργήσει το φίλτρο σας συγκρατώντας κάθε τι θετικό, αποβάλλοντας οτιδήποτε δυσάρεστο. Εύχομαι λίγη περισσότερη μαγεία και λάμψη!... 

Να αγαπάτε τους ανθρώπους σας, και να τους το λέτε! Χωρίς ενδοιασμούς, χωρίς εγωισμούς!
Διαβάστε ένα δύσκολο βιβλίο!
Κάνετε μια καλή πράξη!
Ξεπεράστε μια κακή συνήθεια!
Αποκτήστε μία νέα δεξιότητα!
Ευεργετείστε κάποιον που δεν μπορεί να σας ευχαριστήσει!
Δοκιμάστε ένα νέο φαγητό!
Ταξιδέψτε κάπου που δεν έχετε ξαναπάει!

Ξεχάστε τα "πρέπει", τις νόρμες και τους περιορισμούς. Προσπαθήστε μόνο να είστε ο καλύτερος εαυτός σας και σε κάθε τι που κάνετε να είστε βέβαιοι πως είναι το καλύτερο που μπορείτε. Γιατί αξίζει να ελπίζουμε και να πιστεύουμε σε ένα καλύτερο αύριο, ξεκινώντας από το βέλτιστο εαυτό μας!


Και να θυμάστε ότι η ζωή είναι ένα ταξίδι.
Όσα επιθυμούμε, είναι στο δρόμο και θα τα βρούμε...
αρκεί να μη σταματάμε να προχωράμε!




Καλή και δημιουργική χρόνια!



You Might Also Like

12 σχόλια

  1. Πολύ ουσιαστικές όλες οι ευχές σου... μακάρι πέρα από υγεία, χαρά και αγάπη, να έχουμε και αυτή τη μαγεία, το sparkle που λείπει καμιά φορά και είναι τόσο έντονη η απουσία του!
    Καλή χρονιά κοπελίτσα μου, όσα έγραψες, κι άλλα τόσα να σου φέρει το 2017!... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή χρονιά και σε εσένα Μαρθούλα, με... λίγο περισσότερο sparkle! ;-)
      Πολλά φιλάκια!

      Διαγραφή
  2. ΥΠΕΡΟΧΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ανάρτηση!
    Τα είπες ακριβώς όπως έχουν!
    Να είσαι καλά κουκλίτσα μου! Καλή χρονιά γεμάτη από όλα όσα ευχήθηκες κι εσύ! ❤

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σας ευχαριστώ πολύ κυρία Ελένη! Καλή χρονιά και σε εσάς, ό,τι καλύτερο εύχομαι στην οικογένειά σας!
      Φιλάκια!

      Διαγραφή
  3. Πολύ συνειδητοποιημένη η ανάρτηση σου Αναστασάκι μου και σίγουρα έχει να χαρίσει μια δική της οπτική. Εύχομαι το '17 να σου φέρει πολλά όμορφα πράγματα μα πάνω απ' όλα υγεία, αγάπη και χαμόγελα. Πόσο σημαντικό αυτό που λες για την μαγεία και την λάμψη. Καμιά φορά νιώθω πως η κοινωνία έχει γίνει τόσο φλατ και άχρωμη, ακριβώς επειδή δεν επιδιώκει αυτή την σπίθα που θα δώσει χαρακτήρα!
    Ότι επιθυμείς, ευχή μου για το '17! Σε γλυκοφιλώ! 💖

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε βεβαιώνω, Μαρίνα μου, πως εάν προσπαθήσουμε προς αυτή την κατεύθυνση, να βάλουμε λίγη λάμψη στην καθημερινότητά μας, τότε όλα θα αλλάξουν.
      Καλή χρονιά, με υγεία και ευτυχία για εσένα και για όσους αγαπάς!
      Φιλιά πολλάάάααα!

      Διαγραφή
  4. Καλή χρονιά Αναστασούλιι!!! Ευτυχισμένο το νέο έτος με υγεία και ο,τι άλλο επιθυμείς!! Φοβερή ανάρτηση που μας παροτρύνει να συνεχίσουμε να προσπαθούμε για το καλύτερο. Ελπίζω να μην σταματήσεις να γράφεις γιατί είναι πολύ απολαυστικά τα κείμενα σου!! Πολλά φιλιάάά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή χρονιά και σε εσένα, ομορφιά! Υγεία και καλή επιτυχία σε ό,τι κάνεις! Εύχομαι να είναι η χρονιά σου αυτή και να επιτευχθούν όλοι σου οι στόχοι!
      Σε ευχαριστώ πολύύυυυ για τα καλά σου λόγια! Θα προσπαθήσω φέτος να είμαι περισσότερο συνεπής σε αυτόν εδώ το χώρο!
      Πολλά φιλάκιαααα!!!

      Διαγραφή
  5. Πραγματικά έχω λατρέψει αυτήν την ανάρτηση. Εξαιρετική, ουσιαστική, ώριμη και κατασταλαγμένη. Σίγουρα τα λίγα δευτερόλεπτα που χωρίζουν τους δύο χρόνους δεν αλλάζουν τίποτα στις ζωές μας, και όπως λες κι εσύ, νέα ξεκινήματα μπορούμε να κάνουμε κάθε μέρα. Σημασία έχει να ζούμε τη ζωή μας στο έπακρο!
    Καλή αρχή σε αυτό το όμορφο ιστολόγιο, που τώρα ανακαλύπτω πως έχεις φτιάξει!
    Καλή χρονιά με υγεία και πολλή πολλή χαρά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια, Μάνο, και χαίρομαι για την επίσκεψή σου!
      Καλή χρονιά, ό,τι επιθυμείς να σου φέρει το νέο έτος!

      Διαγραφή
  6. Είναι στ' αλήθεια μεγάλη μου χαρά να διαβάζω αυτή την ανάρτηση, που είναι καθ' όλα θετική, αλλά έχει το εξής εκπληκτικό χαρακτηριστικό: αναγνωρίζει πως μέσα σε μία χρονιά υπάρχουν εξίσου καλές και δυσάρεστες στιγμές. Η ζωή μας θα ήταν σίγουρα πολύ καλύτερη αν χαιρόμασταν κάθε μέρα για τα μικρά, αλλά απολύτως ουσιώδη, και αν τα εκτιμούσαμε όπως θα έπρεπε να κάνουμε.
    Καλή χρονιά, με υγεία, και ανοιχτή καρδιά για να λαμβάνουμε όλα τα μικρά, όμορφα, καθημερινά πράγματα που θα μας κάνουν λίγο πιο ευτυχισμένους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ όμορφο αυτό που είπες! Καλή χρονιά, λοιπόν, με ανοιχτές τις... "κεραίες" μας!

      Διαγραφή

Στην παρέα των Top Blogs