Προσθήκες #8

17.10.18


Τα γενέθλιά μου με βρήκαν σε μία φάση όπου έλεγα πως δε θέλω τίποτα για δώρο, και όντως η αλήθεια είναι πως ένιωθα πλήρης.
Ωστόσο, ένα πολύ, πολύ αγαπημένο μου άτομο, σκέφτηκε να μου προσφέρει σαν δώρο γενεθλίων τα ακόλουθα βιβλία, φτιάχνοντάς μου πραγματικά το κέφι! Και αυτό δεν είναι καθόλου υπερβολή, αφού όλοι πιθανότατα γνωρίζουν πως θεωρώ τα βιβλία σαν τα καλύτερα δώρα που μπορούν να μου κάνουν αλλά και να κάνω εγώ στους άλλους.
Τα βιβλία που μου δώρισε, λοιπόν, δεν είναι καινούρια. Είναι μάλιστα μεταχειρισμένα, καθώς βρίσκονταν στην οικογένειά του εδώ και πολλά χρόνια. Γι' αυτό το λόγο άλλωστε νιώθω πως έχουν ακόμα μεγαλύτερη αξία για εμένα.



Τα εν λόγω βιβλία (και με τη σειρά που τα παρουσιάζω παραπάνω) είναι:


Έχετε διαβάσει κάποιο από τα παραπάνω; Αν ναι, πώς σας φάνηκε;



Μέχρι την επόμενη φορά, σας φιλώ και εύχομαι να περνάτε πολύ πολύ όμορφα!







Follow me on

You Might Also Like

8 σχόλια

  1. Τον Εσμπραγιά τον έχω ακουστά, ακόμα και οι τίτλοι των βιβλίων του δηλαδή έτσι όπως τους βλέπω είναι γνωστοί... αλλά δεν έχει τύχει να διαβάσω κάτι δικό του.
    Θα χαρώ να διαβάσω πάντως τη δική σου γνώμη για τα βιβλία σου! Να τα χαρείς, εύχομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Ιάσονά μου! Έχω ήδη ξεκινήσει το Μαύρο βασιλιά, ελπίζω να το τελειώσω σύντομα και φυσικά να γράψω εδώ μέσα την άποψή μου...
      Φιλιά!

      Διαγραφή
  2. Καλησπέρα Αναστασία.
    Θεωρώ την χειρονομία του φίλου υπέροχη. Και απίστευτα ποιοτική γιατί τα βιβλία είναι σπάνια. Μπράβο του ειλικρινά.
    Νομίζω ένα εξαίρετο δώρο για τα γεννέθλιά σου (τούρτα θέλουμε), και εύχομαι να τα χαρείς.
    Οι εκδόσεις ΛΥΧΝΑΡΙ είναι ατμοσφαιρικές στο έπακρο. Εδώ, με λατρεία της γυναίκας μου κατά βάση, έχουμε όλη τη βιβλιογραφία της Αγκάθα Κρίστι από εκει.
    Τον συγκεκριμένο συγγραφέα δεν τον ξέρω όχι.
    Καλή συνέχεια κοπέλα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έρχεταιιιι και η τούρτα! (σε ανάρτηση φυσικά, η συνταγή της! χαχα)
      Πόσο χαίρομαι που συναντώ κι άλλον ένα λάτρη της βασίλισσας Αγκάθα Κρίστι! Φυσικά οι εκδόσεις Λυχνάρι έχουν αφήσει εποχή στα αστυνομικά, επομένως ανυπομονώ να τα διαβάσω όλα αυτά...!!
      Καλό ξημέρωμα Γιάννη, σε ευχαριστώ πάρα πολύ!
      Φιλιά!

      Διαγραφή
  3. Δεν τον γνωριζα, τον εμαθα απο εσενα, θα περιμενω να μου προτινεις εσυ ποιο να διαβασω ωστε να μπει στη δικη μου προσθηκη με τα "want to read" εδω και 3,5 χρονια λεω συνεχεια οτι δεν θελω κανενα δωρο γιατι το δωρο της ζωης μου γεννηθηκε πριν 3,5 χρονια και το εχω στην αγκαλια μου καθε μερα οποτε δεν μου χρειαζεται τιποτε αλλο, και πραγματικα το πιστευω. Βεβαια για να πω την αληθεια και για να μην "κλεβω" καθε χρονο κοντα στα γενεθλια μου βγαζει βιβλιο ο αγαπημενος μου συγγραφεας οποτε μου πηρα αυτο χαχχαχαχα φιλια πολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχαχα, είμαστε πλήρεις, αλλά όπως και να το κάνεις πάντα έχουμε λίγο παραπάνω χώρο στη βιβλιοθήκη μας για ένα βιβλιαράκι ακόμα! χαχαχα!
      Έγινεεεε, μόλις τα διαβάσω κι έχω μία συγκεκριμένη άποψη για τον Εσμπραγιά θα σου πω!
      Φιλιά πολλά, Ελενάκι!

      Διαγραφή
  4. Μα τα βιβλία είναι ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΩΡΟ Αναστασία μου!
    Υπέροχη κίνηση.... Να τα χαρείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ, συμφωνώ! Ανέκαθεν το πίστευα, από μικρό παιδάκι, αλλά τώρα που όλο και περισσότερο ο κόσμος στρέφεται στα ψηφιακά μέσα (υπολογιστές, κινητά, λάπτοπ, και γενικά διαδικτυακή ψυχαγωγία), τόσο περισσότερο στηρίζω το Βιβλίο!
      Σε ευχαριστώ πολύ Μαρία μου! Πολλά φιλιά!

      Διαγραφή

Στην παρέα των Top Blogs