🍑 Παγωμένο γιαούρτι με ροδάκινο 🍑

13.8.20




Μία τελείως διαφορετική συνταγή θα σου δώσω σήμερα, που ελπίζω να σου αρέσει. Έχεις δοκιμάσει ποτέ παγωμένο γιαούρτι; Εγώ τρελαίνομαι! Μου αρέσει πάρα πολύ! Το βρίσκω μία πολύ δροσερή και υγιεινή εναλλακτική του κλασικού παγωτού. Παγωμένο γιαούρτι με ροδάκινο, λοιπόν!


🍑 Παγωμένο γιαούρτι με ροδάκινο 🍑

🍑 500 γρ. φυτική σαντιγί
🍑 1 ζαχαρούχο γάλα
🍑 1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό
🍑 5 κτσ μέλι
🍑 Ροδάκινα

Χτυπάμε στο μίξερ τη σαντιγί, έπειτα ρίχνουμε το ζαχαρούχο και τέλος το γιαούρτι.
Συνεχίζουμε το χτύπημα ρίχνοντας και το μέλι.
Αφήνουμε το μείγμα στην κατάψυξη για περίπου μία ώρα.
Στο μεταξύ τεμαχίζουμε τα ροδάκινα και τα καραμελώνουμε με ζάχαρη.
Μετά από μία ώρα, που το παγωτό έχει ήδη πήξει αρκετά, προσθέτουμε τα ροδάκινα στο μείγμα και ανακατεύουμε απαλά.
Αφήνουμε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 4 ώρες ακόμα.


Η ποσότητα των ροδάκινων είναι ανάλογα τα γούστα μας, πόσο φρούτο θέλουμε μέσα στο παγωτό μας.
Μπορούμε να επιλέξουμε ό,τι άλλο φρούτο θέλουμε, βερίκοκα, φράουλα, μπανάνα, κλπ.

You Might Also Like

0 σχόλια

Στην παρέα των Top Blogs