POLAROID (2019)

7.7.20


Η Μπερντ είναι μια συνεσταλμένη, αντικοινωνική έφηβη, στα χέρια της οποίας φτάνει μια παλιά φωτογραφική μηχανή Polaroid. Όποιον φωτογραφίζει εκείνη, όμως, γρήγορα δολοφονείται ανεξήγητα.





Η polaroid πρόκειται για μια ταινία τρόμου, με πρωταγωνιστές έφηβους μαθητές. Η Μπερντ είναι ένα κορίτσι που αγαπάει να φωτογραφίζει και ενθουσιάζεται όταν φτάνει στα χέρια της μια παλιά polaroid με συλλεκτική αξία. Όμως, σύντομα αυτή και οι φίλοι της αντιλαμβάνονται ότι όποιος φωτογραφίζεται σύντομα πεθαίνει με ανεξήγητο τρόπο. Μετά από το θάνατο δύο φίλων της Μπερντ, σειρά έχουν οι φίλοι της αλλά και η ίδια, καθώς φωτογραφήθηκαν ομαδικώς. Στην αναζήτηση της λύσης του μυστηρίου, οι πρωταγωνιστές μπλέκουν σε περιπέτειες που θέτουν τη ζωή τους σε κίνδυνο μέσα από ένα παιχνίδι θανάτου με τη φωτογραφική μηχανή. 
Η ταινία είχε αρκετό ενδιαφέρον σεναριακά, ωστόσο έμεναν πολλά πράγματα ανεξήγητα όσον αφορά τη σκηνοθεσία. Στα συν της ταινίας ήταν τα πολλά jump scares. Δε θα έλεγα πως ήταν ένα από τα καλύτερα θρίλερ που έχω δει, όμως προς το τέλος ένιωθα απίστευτη αγωνία για την τύχη των πρωταγωνιστών, αλλά και την αποκάλυψη της αλήθειας. Το τέλος αισθάνθηκα πως ήρθε κάπως άγαρμπα, παρ' όλα αυτά και δε με ικανοποίησε πλήρως. 


Βαθμολογία: 2.5/5
Διάρκεια: 88'

You Might Also Like

0 σχόλια

Στην παρέα των Top Blogs