Το ψωμί της ανακύκλωσης #2

3.3.20


Σήμερα δε σκοπεύω να σου δώσω κάποια αξιόλογη συνταγή, ούτε κάτι δύσκολο ή χρονοβόρο.
Όπως έχω ξαναπεί, δε μου αρέσει καθόλου να πετάω στα σκουπίδια τρόφιμα, γι' αυτό σήμερα θα προτείνω μία ιδέα για τις περιπτώσεις που έχουμε στο σπίτι ψωμάκι 2-3 ημερών και δεν ξέρουμε τι να το κάνουμε.

Απλό... το κόβουμε φέτες, τις οποίες βάζουμε στο φούρνο με λίγο λάδι, ρίγανη, σκορδάκι σε σκόνη, γλυκιά πάπρικα... και τυράκι αν θέλουμε! ☺

Εύκολη και νόστιμη λύση για να συνοδεύσουμε τη σαλάτα μας, το ψητό μας, ακόμα και τη σούπα μας.

Δες εδώ κι άλλη ιδέα για το πώς θα τροποποιήσεις ψωμί κάποιων ημερών, ώστε να καταναλωθεί πιο ευχάριστα.



Φιλιά πολλά!


You Might Also Like

0 σχόλια

Στην παρέα των Top Blogs