Προσθήκες #5

27.6.17




Είμαι πραγματικά πάρα πολύ χαρούμενη και ενθουσιασμένη καθώς γράφω αυτή την ανάρτηση. Ο λόγος είναι ότι έφτασε στα χέρια μου το παραπάνω βιβλίο, το οποίο μάλιστα κέρδισα σε διαδικτυακό διαγωνισμό!
Το βιβλίο «Όχθες και κύματα» είναι έργο της Ευαγγελίας Ευσταθίου, μιας συγγραφέως για την οποία πολλά και καλά σχόλια έχω διαβάσει σε κριτικές, και όμως δεν είχα μέχρι στιγμής την τύχη να διαβάσω κάτι δικό της. Και να που έτυχε! Με τιμητική σφραγίδα από τις εκδόσεις Λιβάνη λοιπόν, που πραγματικά αγαπώ τις επιλογές βιβλίων που κάνουν, θα ξεκινήσω το συντομότερο δυνατό την ανάγνωση αυτού του βιβλίου που, χωρίς υπερβολές, διαθέτει αρχικά ένα πανέμορφο εξώφυλλο, όχι μόνο οπτικά, αλλά και απτικά.
Θέλω να ευχαριστήσω θερμά την κυρία Ευαγγελία Ευσταθίου, τις εκδόσεις Λιβάνη, αλλά και την κυρία Γιούλη Τσακάλου, διαχειρίστρια της ομάδας, για την ευγενική προσφορά τους.
Οι εντυπώσεις μου για το βιβλίο… πολύ σύντομα!



You Might Also Like

6 σχόλια

  1. Συγχαρητήρια! Πάντα τυχερή να είσαι φίλη μου! Να το χαρείς το νέο σου βιβλίο!

    ΥΓ.: Σ' αγαπώ πολύυυυ και μου έχεις λείψει! Να κανονίσουμε να συναντηθούμε μέσα στο Σαββατοκύριακο!

    Φιλάκια πολλά γλυκούλα μου! ❤❤❤

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλοδιάβαστο να είναι, μικρή μου, και πάντα καλότυχη να είσαι στη ζωή σου! Χάρηκα πάρα πολύ για εσένα! Θα περιμένουμε εντυπώσεις μόλις το διαβάσεις!
    Πολλά φιλιά, καλό απόγευμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλές αναγνώσεις εύχομαι! Είδες, για να αγαπάς τα βιβλία, έχεις και τα τυχερά σου! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Στην παρέα των Top Blogs