Ανασκόπηση Απριλίου

30.4.17


Καθώς ο Απρίλιος έφτασε στο τέλος του και σκέφτηκα πως ήρθε και η ώρα να κάνω την ανασκόπηση του μήνα, συνειδητοποίησα ότι έμεινα πολύ πίσω στα διαβάσματά μου. Μπορώ μάλιστα να πω πως εξεπλάγην, γιατί αισθάνθηκα πως ο Απρίλιος πέρασε απίστευτα γρήγορα. Βασικός παράγοντας που ήρθα τόσο πίσω είναι διάφορες έννοιες και πολλή δουλειά, που μου έκλεψαν όχι μόνο μεγάλο μέρος του χρόνου μου, αλλά και μεγάλο κομμάτι της διάθεσής μου.
Μέσα στον Απρίλιο, λοιπόν, διάβασα:
  1. Ο ιεροκήρυκας, της Camilla Läckberg (η σχετική ανάρτηση βρίσκεται εδώ)
  2. Οι κατσαρίδες, του Jo Nesbø (η σχετική ανάρτηση βρίσκεται εδώ)

Από ταινίες, είδα:
  1. Get out, για το οποίο έχω γράψει περισσότερα εδώ.
  2. Salt, αρκετά παλιά ταινία με την Angelina Jolie.
  3. The others. Άλλη μία ταινία που νοίκιασα, αρκετά παλιά κι αυτή, με τη Nicole Kidman. Την είχα δει πριν 10 χρόνια, όμως είχε έρθει η ώρα να τη θυμηθώ.
  4. Life, η οποία παίζεται τώρα στους κινηματογράφους. Αρκετά καλή ταινία, επιστημονικής φαντασίας. Μου άρεσε και την παρακολούθησα με ευχαρίστηση, ωστόσο θεωρώ πως ήταν πολύ προβλέψιμη από την αρχή μέχρι και το τέλος, και η πλοκή στερούνταν ιδιαίτερης έμπνευσης.

Δεν αναμένω να πάει καλύτερα ο Μάιος, μιας και είναι ο μήνας εξετάσεων για τους μαθητές μου, αλλά και ο μήνας της δικής μου εξεταστικής. Παρ' όλα αυτά, θα περιμένω να μου πείτε στα σχόλια τι διαβάσατε τον Απρίλιο και τι σκοπεύετε να διαβάσετε μέσα στο Μάιο.




Φιλιάάααα,



You Might Also Like

6 σχόλια

  1. Για να είμαι ειλικρινής ο Απρίλιος με τα διάφορα του δεν μου έδωσε αφορμές να διαβάσω κάτι λογοτεχνικό, ούτε πρόλαβα να δω ταινίες. Κάποια επεισόδια σειρών κατάφερα να δω, αλλά γενικότερα διάβασμα, διάβασμα, διάβασμα (και όχι αυτό που θα ήθελα χαχα).
    Καλή επιτυχία σε όλους τους μαθητές σου αν και με τέτοια δασκάλα την έχουν σίγουρα. Και φυσικά, καλή επιτυχία σε εσένα. Εύχομαι όλα να πάνε όπως τα θες. Καλό Μάϊο να έχουμε :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι υποχρεώσεις πάντα μας κλέβουν χρόνο από όσα αγαπάμε. Ας ελπίσουμε ότι σιγά σιγά, που ανοίγει και ο καιρός, θα ξελασκάρουμε λίγο!
      Ευχαριστώ πολύ! Κι εσύ καλή συνέχεια! Καλό μήνα Μαρινάκι μου!

      Διαγραφή
  2. Δεν πειράζει γλυκούλα μου, προέχουν οι υποχρεώσεις. Κι εγώ έχω μείνει πολύ πίσω στο στόχο μου στα διαβάσματα, μιας και δεν έχω πολύ κέφι τελευταία. Για την ακρίβεια, όσα πιάνω τα αφήνω στη μέση και ουσιαστικά δεν έχω διαβάσει τίποτα. Μάλλον χρειάζομαι ένα καινούριο βιβλίο να με ενθουσιάσει και να προσηλωθώ. Ελπίζω μέσα στο Μάιο να τα καταφέρω.
    Φιλάκια πολλά! Καλό μήνα με υγεία, παιδί μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, ξέρω τι λες... Μάλλον θα πρέπει να βρεις κάτι νέο! Βγες λοιπόν στα βιβλιοπωλεία και βρες αυτό που θα σου κάνει κλικ!
      Καλό μήνα! Πολλά φιλιάάαα!

      Διαγραφή
  3. Keep calm and... take it easy! Προς το παρόν είναι πολύ δύσκολο και για εμένα να διαβάσω βιβλία και πάω με βήματα χελώνας. Αλλά το παλεύω, όσο μπορώ. Θα ανακάμψουμε μέσα στο καλοκαίρι! ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι, έτσι, αυτό θέλω να πιστεύω κι εγώ! Εκτός και εάν...μας βγει η κούραση του χειμώνα και δε διαβάσουμε τελικά ούτε μισή σελίδα, χαχα!

      Διαγραφή

Στην παρέα των Top Blogs