Sometimes, the simplest things are often the sweetest of things ❤

28.12.17



Πόσες φορές μέσα στο χρόνο έχουμε καθίσει να απολαύσουμε πραγματικά λίγο ποιοτικό χρόνο με τους ανθρώπους μας; Συνήθως (και μιλάω κρίνοντας από τον εαυτό μου), τρέχουμε να τα προλάβουμε όλα, μέσα στο άγχος των υποχρεώσεων, έτσι ώστε ακόμα και ο μηδαμινός ελεύθερος χρόνος που πιθανόν μας απομένει να φεύγει και να μην έχουμε προλάβει να απολαύσουμε την παρέα των αγαπημένων μας.
Διανύουμε ημέρες γιορτινές. Κάποιοι συνεχίζουμε να εργαζόμαστε, κάποιοι άλλοι όχι. Το γιορτινό κλίμα όμως βρίσκεται μέσα μας σε κάθε περίπτωση. Ας φυλάξουμε λίγο χρόνο σήμερα για να τον περάσουμε ποιοτικά. Να μαγειρέψουμε για τους ανθρώπους μας, να φάμε μαζί τους, να χαλαρώσουμε με μία βόλτα στους στολισμένους και κατάφωτους δρόμους, να πιούμε έναν καφέ ή ένα κρασί και να συνομιλήσουμε μαζί τους για θέματα που μας απασχολούν αλλά και ό,τι άλλο θέλουμε να μοιραστούμε μαζί τους.
Και ας μην ξεχνάμε πως τα απλά και μικρά πράγματα είναι αυτά που κάνουν τη ζωή μας ομορφότερη και γλυκύτερη. Αξίζει να αφιερώσουμε λίγο χρόνο γι' αυτά!



Σας φιλώ!



You Might Also Like

0 σχόλια

Στην παρέα των Top Blogs