Το στοίχημα της αγάπης - Susan Wiggs (Τα χρονικά της λίμνης #5)

15.3.17


Ο Μπο Κράτσερ, ανερχόμενος παίκτης του μπέιζμπολ, ετοιμάζεται να εκπληρώσει το πιο μεγάλο του όνειρο: να παίξει για πρώτη φορά σε ομάδα της πρώτης κατηγορίας. Είναι η μεγάλη ευκαιρία που περιμένει. Αλλά τότε ακριβώς προσγειώνεται στο κατώφλι του ο μικρός του γιος, που δεν τον έχει συναντήσει ποτέ του -κι όλες οι προτεραιότητες στη ζωή του Μπο ανατρέπονται...
Η Κίμπερλι Βαν Ντορν, που έχει προσληφθεί για να βελτιώσει την ακατέργαστη εικόνα του Μπο για τα μέσα ενημέρωσης, περιμένει να συναντήσει έναν ακόμη ρηχό, κενόδοξο αθλητή όπως τόσοι άλλοι που έχει αναλάβει κατά καιρούς. Και βρίσκεται μπροστά σ' έναν άντρα με αισθήματα, έτοιμο να θυσιάσει τα πάντα για το παιδί του. Η Κιμ μπορεί να τον μάθει να χειρίζεται τον Τύπο, αλλά καθώς κυλούν οι μακριές νύχτες του χειμώνα στην παγωμένη λίμνη Γουίλοου, συνειδητοποιεί ότι εκείνος έχει να της μάθει πολύ περισσότερα για το παιχνίδι της ζωής... και της αγάπης...
Πολυβραβευμένη και σταθερά εμφανιζόμενη στις λίστες των best seller, η Susan Wiggs γνωρίζει διεθνή επιτυχία με τις όμορφες, τρυφερές και πνευματώδεις ιστορίες της και τους βαθιά ανθρώπινους χαρακτήρες της. Τα ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ είναι μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές της που αγαπήθηκε από εκατομμύρια αναγνώστες.
(Από το οπισθόφυλλο του βιβλίου)


Το στοίχημα της αγάπης ανήκει στη σειρά βιβλίων Τα χρονικά της λίμνης, και μάλιστα είναι η πέμπτη κατά σειρά ιστορία.
Το βιβλίο αυτό με κέρδισε από την πρώτη σελίδα και με κράτησε μέχρι και την τελευταία τελεία. Τόσο πολύ μου άρεσε και το ευχαριστήθηκα. Η συγγραφέας είχε δομήσει άρτιους χαρακτήρες, όχι τέλειους, αλλά απογύμνωνε την ψυχή τους με τρόπο που δε γινόταν να μην τους συμπαθήσεις. Και εγώ όχι μόνο τους συμπάθησα, αλλά άρχισα να έχω και την έννοια τους, και αγωνιούσα για την πορεία της ζωής τους... Όταν μάλιστα μπαίνει στο "παιχνίδι" ένα πληγωμένο εφηβάκι που δε γνώριζε μέχρι στιγμής την ύπαρξη του πατέρα του, η ιστορία για εμένα απέκτησε άλλο νόημα. Είδα μέσα από τον Έι-Τζέι πόσο κακό προκαλεί η ανυπαρξία ενός γονιού στη ζωή και στην ψυχολογία ενός παιδιού.
Παρά το βαρύ καθημερινό μου πρόγραμμα, κατάφερα να το τελειώσω πολύ σύντομα γιατί πραγματικά δεν μπορούσα να το αφήσω από τα χέρια μου. Αρκεί φυσικά να πω ότι ένιωθα την καρδιά μου να σταματά και το στομάχι μου να σφίγγεται με κάθε κακή τροπή που έπαιρναν τα πράγματα, αλλά να δακρύζω από συγκίνηση και να θέλω να ουρλιάξω από χαρά με κάθε τι καλό! Ειλικρινά, η Susan Wiggs με το συγγραφικό της ύφος με κέρδισε στο μέγιστο βαθμό!


Ταυτότητα του έργου:
Συγγραφέας: Susan Wiggs
Εκδόσεις: Bell
Σελίδες: 346
ISBN: 978-960-620-318-3



You Might Also Like

6 σχόλια

  1. Όλη η σειρά Silk είναι υπέροχη! Αυτό δεν το έχω διαβάσει, αλλά έχω διαβάσει πολλά άλλα της σειράς. Θα τα ευχαριστηθείς σίγουρα!
    Φιλάκια πολλά μικρό μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανυπομονώ να ξεκινήσω το επόμενο! :)))
      Πολλά φιλιάάα!

      Διαγραφή
  2. Δε το γνώριζα καν το βιβλίο. Θα το αναζητήσω! Είναι σημαντικό να σε συνεπαίρνει τόσο η ιστορία και να αισθάνεσαι μέρος της. Λίγοι συγγραφείς το καταφέρνουν.
    Φιλάκια 😘

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και να σκεφτείς ότι διάβασα κριτικές που έλεγαν πως είναι πολύ κακό σε σχέση με τα υπόλοιπα της σειράς. Δηλαδή τα άλλα πόσο καλά θα είναι;; :)
      Πολλά φιλάκιααα! ♥

      Διαγραφή
    2. Μάλλον θα είναι καλύτερα. Αν και προσωπικά θεωρώ ότι οι διαφορές είναι λίγες. Αν σου αρέσει ο τρόπος γραφής του συγγραφέα (που σου άρεσε), τότε ακόμα και τα πιο "αδύναμα" σημεία τα συγχωρείς. ♥

      Διαγραφή
    3. Είναι αλήθεια αυτό που λες! Θα διαβάσω και άλλα δικά της όμως, και θα σας πω! ;)

      Διαγραφή

Στην παρέα των Top Blogs