23ο ΠΑΖΑΡΙ ΒΙΒΛΙΟΥ 2019

8.1.19


23ο ΠΑΖΑΡΙ ΒΙΒΛΙΟΥ 2019


Στο πλαίσιο της διοργάνωσης,
Αθήνα 2018 Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου / Δήμος Αθηναίων.
Το 23ο Παζάρι Βιβλίου 2019 θα πραγματοποιηθεί και φέτος στην Πλατεία Κοτζιά (Δημαρχείο Αθήνας) από τον Σύνδεσμο Εκδοτών Βιβλίου (Σ.ΕΚ.Β.), την Ένωση Ελληνικού Βιβλίου (ΕΝ.ΕΛ.ΒΙ.) και τον Σύλλογο Εκδοτών Βιβλίου Αθηνών (Σ.Ε.Β.Α.), υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων και με την υποστήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α.).
Από την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019 και για είκοσι τέσσερις ημέρες, έως και την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019, πραγματοποιείται στην Πλατεία Κοτζιά το μεγαλύτερο και πλέον οργανωμένο Παζάρι Βιβλίου στην πόλη των Αθηνών, με κεντρικό σύνθημα:
«ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ»
Το Παζάρι Βιβλίου είναι η θεσμοθετημένη εκδήλωση που διοργανώνεται εδώ και είκοσι τρία έτη, προσφέροντας στο αναγνωστικό κοινό χιλιάδες τίτλους βιβλίων σε πολύ χαμηλές τιμές, που αρχίζουν από μόλις 1 ευρώ! Στο 23ο Παζάρι Βιβλίου 2019, όπως κάθε χρόνο, συμμετέχουν εκδότες από όλη την Ελλάδα (μέλη πρωτοβάθμιων σωματείων), προσφέροντας πάνω από 9.000 τίτλους βιβλίων, σε τιμές, που δεν ξεπερνούν το 30% της αρχικής τους λιανικής τιμής. Σε μία σύγχρονη, υπαίθρια, στεγασμένη και θερμαινόμενη εγκατάσταση, το αθηναϊκό, και όχι μόνο, αναγνωστικό κοινό έχει την ευκαιρία να προμηθευτεί αξιόλογα βιβλία από μία μεγάλη ποικιλία τίτλων, όλων των κατηγοριών και για όλες τις ηλικίες.
Καλούμε όλους τους αναγνώστες να μας επισκεφθούν και να επωφεληθούν, αγοράζοντας αξιόλογα βιβλία σε τιμές έκπληξη!
Το 23ο Παζάρι Βιβλίου 2019, στην Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Κοτζιά), θα λειτουργεί καθημερινά, Σάββατα και Κυριακές από τις 09:00 το πρωί μέχρι και τις 21:00 το βράδυ, από 18 Ιανουαρίου έως και 10 Φεβρουαρίου 2019.


Πλ. Κοτζιά - Δημαρχείο Αθήνας
18 Ιανουαρίου – 10 Φεβρουαρίου 2019
Καθημερινά, Σάββατα και Κυριακές
9 το πρωί - 9 το βράδυΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ:
ΣΕΚΒ - Σύνδεσμος Εκδοτών Βιβλίου
Ένωση Ελληνικού Βιβλίου
Σύλλογος Εκδοτών Βιβλίου Αθηνών


Πηγή:
https://www.facebook.com/events/1982004638771036/?active_tab=aboutYou Might Also Like

1 σχόλια

  1. Αναστασία καλώς όρισες ξανά! Ελπίζω να είσαι καλά αγαπητή φίλη καθώς μας έλειψες.
    Το Παζάρι βιβλίου το θεωρώ πολύ σημαντικό γεγονός καθώς δίνει τη δυνατότητα πρόσβασης σε τεράστιο αριθμό βιβλίων σε τιμές πραγματικά λαϊκές. Το επισκέπτομαι κάθε χρόνο και δεν θα λείψω και φέτος. Το προτείνω δε σε κάθε άνθρωπο που αγαπά το διάβασμα.
    Την καλησπέρα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Στην παρέα των Top Blogs