Hello August ❤

2.8.18




Μετά από πολύ καιρό, επιστρέφω σε αυτό εδώ το μέρος, γιατί αφενός μου έλειψε, και αφετέρου για να κάνω μια νέα αρχή γράφοντας τα νέα μου.
Το 2018 μέχρι στιγμής δε θα το χαρακτήριζα ούτε καλό, ούτε κακό, αλλά σίγουρα έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα ενδιαφέρον σε προσωπικό επίπεδο. Μέχρι τώρα κάθε μέρα που περνάει μου δίνει έντονα συναισθήματα και σκέψεις, που ίσως ποτέ πριν στη ζωή μου δεν είχα αντιμετωπίσει. Η προηγούμενη περίοδος ήταν, ομολογουμένως, πολύ σκληρή για να μπορέσω να τη διαχειριστώ, όμως όπου υπάρχει θέληση υπάρχει και λύση, και κάπως έτσι κατάφερα να εκπληρώσω τη μεγαλύτερη επιθυμία μου των τελευταίων μηνών. Θέλω μέσα μου να κρατήσω κάθε εμπειρία, όμορφη ή άσχημη, και να προχωρήσω με την αισιοδοξία και την ελπίδα ότι με περιμένουν στιγμές πιο έντονες, πιο διασκεδαστικές, με περισσότερο γέλιο, αγκαλιές, συναισθήματα και λίγο πιο ανοιχτή καρδιά.
Θα αποκαλύψω και το ένοχο μυστικό μου: το 2018 είναι ενδιαφέρον σε τόσο μεγάλο βαθμό, που με έχει κρατήσει μακριά από τα βιβλία και τα αναγνώσματά μου. Ναι, λοιπόν, το παραδέχομαι, από την Πρωτοχρονιά και έπειτα είναι ζήτημα αν έχω διαβάσει 2-3 βιβλία. Λυπάμαι λίγο για όλα εκείνα τα βιβλία που μένουν υπομονετικά αδιάβαστα σε στοίβες στη βιβλιοθήκη μου, στο κομοδίνο μου, και οπουδήποτε αλλού μέσα στο σπίτι, αλλά δεν μπορώ να πιέσω τον εαυτό μου να διαβάσει ενώ το μυαλό μου είναι απασχολημένο με άλλα θέματα.
Μέσα σε όλα τα άλλα, ίσως και από τις τελευταίες αναρτήσεις μου (οι οποίες ήταν μήήηηνες πριν!) να κατάλαβες ότι θέλω να αλλάξω λίγο χαρακτήρα στο ιστολόγιο. Το ξεκίνησα ως ένα βιβλιοφιλικό blog, όμως αισθάνομαι την ανάγκη εδώ μέσα να μοιράζομαι ακόμα περισσότερα πράγματα, όπως μουσική, συνταγές, σκέψεις, αλλά και στόχους μου. Δίνω λοιπόν λίγο πιο προσωπικές πινελιές σε αυτόν το χώρο εδώ, καθοδηγούμενη από την επιθυμία για περισσότερη ελεύθερη έκφραση.
Δε θα χάσω άλλο χρόνο φλυαρώντας. Μιας και μπήκε ο Αύγουστος, θα αφιερώσω αυτή την ανάρτηση στους στόχους που θέτω για το μήνα που διανύουμε.
Μέσα στον Αύγουστο, λοιπόν, θέλω:
  • Να εκτυπώσω τις φωτογραφίες από το ταξίδι μου (ώστε να μη χαθούν ξανά για πάντα μέσα σε στικάκια, κάρτες μνήμης κλπ).
  • Να ετοιμάσω δώρα για δύο φίλους μου.
  • Να διαβάσω τουλάχιστον δύο βιβλία.
  • Να τρώω περισσότερα φρούτα.
  • Να περάσω μία ολόκληρη ημέρα στην παραλία.
  • Να συναντήσω τους φίλους μου από την παλιά μου γειτονιά.
  • Να μην καταναλώσω αλκοόλ (εντάξει, δύσκολος στόχος αυτός!)
  • Να μην αγχώνομαι για το μέλλον.
  • Να απολαύσω στιγμές με τρέλα, χαλάρωση και πολλά μυστικά με τις φίλες μου.
  • Να πάω σε θερινό σινεμά.
  • Να κάνω τουλάχιστον τρία από τα παραπάνω.


                Αυτά από εμένα, προς το παρόν. Θα τα πούμε σύντομα ξανά. Έως τότε, να περνάς καλά, να διασκεδάζεις και να απολαμβάνεις τις μικρές χαρές που σου δίνει η ζωή, να αγκαλιάζεις τους ανθρώπους σου και να τους λες τι νιώθεις για εκείνους – όχι, δεν οφείλουν να το γνωρίζουν.




Φιλιάάάααααααα





You Might Also Like

4 σχόλια

  1. Καλώς την και πάλι στην blogογειτονιά.
    Να πω πως δεν χάρηκα με την επιστροφή σου εδώ (οκ σε χαίρομαι στο instagram) και με όσα 'ελπιδοφόρα' διάβασα;
    Ε, ναι χάρηκα γιατί έχω καταλάβει πως έχεις πολλά όμορφα πράγματα να μοιραστείς.
    Οπότε, χωρίς πολλά πολλά, βουρ για να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου και τα καλύτερα θα έρθουν... Γιατί ρε συ; Σημασία έχει να ζούμε όσες πιο πολλές όμορφες στιγμές μας έρχονται.
    Τα φιλιά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν υπόσχομαι ότι έχω έρθει για να μείνω, αλλά σίγουρα η γειτονιά μας μου έλειψε :)))
      Δυστυχώς, η ζωή είναι μία χαρά και δέκα πίκρες, αλλά είναι σημαντικό να φιλτράρουμε και να κρατάμε τα μαθήματα...
      Πολλά φιλάκια Μαρία μου, σε ευχαριστώ! :)))

      Διαγραφή
  2. Τι εννοείς όταν λες "Να μην καταναλώσω αλκοόλ"; Υπάρχει αυτό;;; :D
    Καλή τύχη, ωστόσο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχαχαχαχα! Μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι τον έχω χάσει ήδη αυτόν το στόχο! 😂😂

      Διαγραφή

Στην παρέα των Top Blogs