Άγγελοι - Fallen

15.5.17




«Βασισμένη στο ομώνυμο best- seller, η ταινία αφηγείται την ιστορία της 17χρονης Λουσίντα (ή «Λους» όπως τη φωνάζουν), από τη στιγμή που φτάνει στο αναμορφωτήριο Σουόρντ εντ Κρος. Εκεί, η Λους παλεύει να βρει τη θέση της και δεν ξέρει ποιον να εμπιστευτεί. Βρίσκει τη φιλία στο πρόσωπο της Πεν, που γνωρίζει καλά τα κατατόπια του σχολείου. Σύντομα, την προσοχή της τραβούν δύο γοητευτικοί άντρες- ο Ντάνιελ και ο Καμ. Σε διαρκή αναζήτηση του παρελθόντος, η ντροπαλή Λους ανακαλύπτει ότι οι δύο άντρες είναι έκπτωτοι άγγελοι, που ανταγωνίζονται για τον έρωτα της επί αιώνες. Η Λους πρέπει να αποφασίσει που βρίσκεται η καρδιά της όσο ο παράδεισος αντιτάσσεται στην κόλαση σε μια επική μάχη για την αληθινή αγάπη.»

Άλλη μία ταινία που παρακολούθησα στον κινηματογράφο αυτές τις ημέρες, είναι οι Άγγελοι. Περιπέτεια φαντασίας, με ταξίδεψε και με έκανε να νιώσω λίγο την εφηβική μαγεία που είχα από μικρή να βρω σε ταινίες, όπως το Twilight, μιας και ανήκουν στην ίδια συνομοταξία. Αρκετά ενδιαφέρουσα πλοκή, με σκηνές που κορύφωναν την αγωνία, αλλά και την περιέργεια για την αλήθεια που κρυβόταν πίσω από όλα.
Διάβασα σε πολλά σχόλια πως ενώ το αντίστοιχο βιβλίο ήταν εκπληκτικό, η ταινία ήταν απογοητευτική. Προσωπικά, μιας και δεν έχω διαβάσει το βιβλίο, πιστεύω πως η ταινία ανεξάρτητη ήταν πραγματικά καλή. Ωστόσο, τα σχόλια μού έχουν εξάψει το ενδιαφέρον να αναζητήσω το συγκεκριμένο βιβλίο, κάτι που σκοπεύω να κάνω σύντομα.


Διάρκεια 92’
Κατάλληλη για άνω των 15 ετών


You Might Also Like

4 σχόλια

  1. Ωραία ταινία, αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο κατά τη γνώμη μου. Ελπίζω, ωστόσο, να βγει σε ταινία και το δεύτερο μέρος για να δούμε τη συνέχεια. 😉

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α, ναι, σε αυτό θα συμφωνήσω! Κι εγώ θα ήθελα να δω τη συνέχεια! :))

      Διαγραφή
  2. Αχχχ και μου αρέσουν πολύ αυτές οι ταινίες, με αυτό το concept δηλαδή! Να βρω λίγο χρόνο μόνο θέλω και θα πάω!
    Φιλάκια πολλά Αναστασάκι μου! Καλή συνέχεια! ❤❤❤

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα πας, θα πας, κάνε υπομονή!
      Καλή επιτυχία στην εξεταστική σου, Μαρθούλα μου. Πολλά φιλιά! :))

      Διαγραφή

Στην παρέα των Top Blogs